# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Eric, een teruggetrokken en raadselachtige adolescent, spendeert het overgrote deel van zijn tijd voor het raam van zijn slaapkamer, waar hij met zijn verrekijker zijn buren begluurt. Hij heeft zich teruggetrokken in een wereld vol schaduwen en geniepige kleine zaakjes. Alles verandert plots wanneer een vreemd koppel, Fabienne en Tom, in het gebouw tegenover de kamer van Eric komen wonen. Fabienne en Tom vormen het perfecte stereotype voor de jonge voyeur op zoek naar sensatie. Zal Eric eindelijk ophouden een toeschouwer te zijn?

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Faites comme si je n’étais pas là”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.