Maak kans op vrijkaarten voor Les Beaux Jours

Vanaf 4 juli draait de film Les Beaux Jours van regisseur Marion Vernoux in de Nederlandse filmzalen. Ter gelegenheid van deze release mag Fransefilms.nl twee keer 2 vrijkaarten voor de film weggeven. Wat moet je doen om kans te maken?

Eindelijk! De aantrekkelijke tandarts Caroline (Fanny Ardant) gaat met pensioen! Haar mooiste dagen zouden nu moeten komen. Maar liefhebbende echtgenoot en dochters hebben zo hun eigen bezigheden en Caroline blijft zitten met zeeën van tijd. Wat te doen? Ze besluit een kijkje te nemen bij de plaatselijke seniors club, maar kan daar haar draai niet vinden. En zó oud als die mensen daar is ze toch niet? Caroline besluit het heft in eigen handen te nemen en actief een tweede jeugd te beleven. Ze neemt een minnaar, een jonge adonis van bijna dertig jaar jonger. De wereld lijkt aan haar voeten te liggen. Maar wanneer de affaire wordt ontdekt — en iedereen uiterst begripvol reageert — is de spanning er snel van af. Voor Caroline is het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar de dingen waar het leven werkelijk om draait.

Wil je twee vrijkaartjes voor deze film winnen? Geef dan antwoord op de volgende vraag. Je kunt tot en met 3 juli meedoen aan deze prijsvraag.

In welke stad speelt Les Beaux Jours zich af en werd de film ook opgenomen?

Mail je antwoord naar prijsvraag@fransefilms.nl


Geef een reactie