Prijsvraag: Maak kans op vrijkaartjes voor Elle s’en va

Vanaf 31 oktober draait de Franse film Elle s’en va in Nederland. In deze film zie je de steractrice Catherine Deneuve in weer een van haar vele mooie hoofdrollen. Wil jij kans maken op twee gratis vrijkaartjes voor deze film? Doe dan mee met deze prijsvraag van Fransefilms.nl!

Bettie (Oscargenomineerde Catherine Deneuve) is begin 60, woont samen met haar moeder en staat elke dag in haar restaurant dezelfde gerechten aan dezelfde gasten te serveren. Wanneer ze beseft dat zowel haar liefdesleven als haar carrière anders zijn gelopen dan gepland, stapt ze haar auto in en rijdt weg van het provinciale stadje waar ze woont. Tijdens haar road trip door Frankrijk beleeft ze avonturen waar ze niet meer van durfde te dromen en brengt ze tijd door met haar kleinzoon die ze voorheen zelden zag. Ze voelt zich vrijer dan ooit te voren en ontdekt wat er werkelijk ontbreekt in haar leven.

Fransefilms.nl mag 3 keer 2 vrijkaartjes weggeven voor deze film! Om kans te maken op de kaartjes, moet je het antwoord op onderstaande vraag, inclusief je naam en adres, mailen naar prijsvraag@fransefilms.nl. Je kunt meedoen tot en met zondag 3 november.

Vraag: In welke film speelde Catherine Deneuve de rol van Geneviève Emery? De prijsvraag is beëindigd.

Bekijk hieronder de trailer van de film.


Geef een reactie