Prijsvraag Une Nouvelle Amie: maak kans op een prijzenpakket met vrijkaartjes

Vanaf 18 december draait de film Une Nouvelle Amie in de Nederlandse filmzalen. Het is de nieuwste film van regisseur François Ozon, met in de hoofdrollen Romain Duris en rising star Anaïs Demoustier. Fransefilms.nl geeft een leuk filmpakket weg voor deze film! Lees snel verder om te zien hoe je kans kunt maken op deze prijs.

Over Une Nouvelle Amie:
Claire (Anaïs Demoustier) en Laura (Isild Le Besco) zijn hartsvriendinnen. Wanneer Laura na een kort ziekbed op jonge leeftijd komt te overlijden, belooft Claire dat ze voor Laura’s man, David (Romain Duris), en hun 6 maanden oude dochtertje Lucie zal zorgen. Een belofte die Claire in eerste instantie zwaar valt omdat het gemis van Laura zo groot is. Totdat ze David thuis opzoekt en ziet wat het rouwproces met hem doet. Het is het begin van een intiem verhaal over verlies, verlangen, liefde en vriendschap.

Beantwoord de onderstaande vraag en maak kans op een filmpakket bestaande uit 2 vrijkaartjes voor de film, de dvd’s van Casse-Tête Chinois en Populaire en een leuk notitieboekje in de stijl van Une Nouvelle Amie.

Door welke regisseur werd acteur Romain Duris ontdekt?

Stuur je antwoord op deze vraag uiterlijk donderdag 18 december naar
prijsvraag@fransefilms.nl


Geef een reactie